14.3.2023

Työllisty uudella osaamisella – OsaajaKS-palveluketju Keski-Suomessa

Kiinnostaako kouluttautuminen, mutta et tiedä mistä aloittaa? Haluatko edistää mahdollisuuksiasi työllistyä tai siirtyä uusiin työtehtäviin? Olit sitten työtön työnhakija tai opinnoista kiinnostunut työssäkäyvä, löydät reittisi erilaisiin koulutuksiin kätevästi samasta paketista!

Kouluttautumiseen on Keski-Suomessa monipuolisia vaihtoehtoja, jotka olemme koonneet OsaajaKS-palveluketjuun. Tältä sivulta löydät palveluketjusta pdf-muotoisen kaavion, jossa on myös suorat linkit eri oppilaitosten koulutustarjontaan ja muihin työnhakijan palveluihin.

Sinun ei tarvitse selvittää asioita itse, vaan apunasi ovat työllisyyspalveluiden omavalmentaja sekä oppilaitosten ohjaajat. Kun löydät palveluketjusta itseäsi kiinnostavan mahdollisuuden, kysy rohkeasti lisää tietoa. Sinua autetaan sekä pohtimaan sinulle sopivaa koulutusta että hakeutumaan suoraan koulutukseen.

Lataa pdf-tiedosto alta ja aloita koulutusmahdollisuuksiin tutustuminen. Jokaisen koulutuspolku on yksilöllinen: opintoja on mahdollista kokeilla ja myös koulutuksesta toiseen siirtyminen on joustavaa. Tulosta kaavio itsellesi ja piirrä oma polkusi!

OsaajaKS-palveluketju Keski-Suomessa (pdf)