OsaajaKS-palveluketju yhdistää työnhakijan, koulutuksen ja työn

Miten pääsen koulutukseen? Mistä saan kätevimmin tietoa koulutusvaihtoehdoista? Auttaako koulutus minua työllistymään? Jos nämä kysymykset ovat mielesi päällä, olet saapunut oikeaan paikkaan! Tältä sivustolta löydät koulutukseen liittyvää tietoa ja voit varata ajan koulutusneuvontaan OsaajaKS-ohjaajalle, jolla on kattava tietämys Keski-Suomen alueen koulutusmahdollisuuksista. Aloita täyttämällä alta löytyvä lomake tai tutustu ensin itsenäisesti sivustolla esiteltyihin koulutuksiin. Ota ensimmäinen askel kohti koulutusta!

Palvelemme työllisyyden kuntakokeilun asiakkaita ja omavalmentajia Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Äänekoskella hankkeen ajan 2021-2023. Keskitymme erityisesti uusien osaajien ohjaamiseen kolmelle Keski-Suomessa osaajapulasta kärsivälle alalle: sosiaali- ja terveysalalle, ICT-alalle sekä kone- ja tuotantotekniikan alalle.

OsaajaKS-ohjaaja auttaa sinua opiskeluasioissa

Oppilaitosten OsaajaKS-ohjaajat auttavat sinua kaikessa koulutukseen ja oman osaamisen kehittämiseen liittyvässä. Ohjaus on maksutonta eikä velvoita mihinkään. Keskusteluun voit osallistua yksin tai yhdessä omavalmentajasi kanssa.

Kanssamme voit keskustella esimerkiksi:

  • Opiskelemaan hakemisesta
  • Oman alan löytämisestä ja osaamisen tunnistamisesta
  • Eri koulutusvaihtoehdoista ja tutkinnoista
  • Lyhytkoulutusvaihtoehdoista
  • Toimeentulosta opiskelun aikana
  • Työpaikan löytämisestä ja työnantajien osaamisvaatimuksista

Joskus riittää, että saa nopean vastauksen koulutukseen liittyvään kysymykseen, joskus on hyvä varata pidempi keskusteluaika. OsaajaKS-ohjaaja tuntee paikallisen koulutustarjonnan ja työllistymismahdollisuudet.

Lyhytkoulutuksen kautta töihin?

Tutustu lyhytkoulutuksiin tästä!

Lyhytkoulutus voi olla hyvä vaihtoehto sinulle, jos:

  • Haluat tutustua uuteen alaan tai päästä alkuun alan opinnoissa
  • Haluat hankkia uutta työllistymistä edistävää osaamista
  • Haluat vahvistaa digitaitojasi
  • Haluat laajentaa osaamistasi omalla alallasi tai tarvitset pientä päivitystä ammatilliseen osaamiseen

OsaajaKS-palveluketjussa kootaan yhteen ja tuotetaan lyhytkoulutuksia, jotka vastaavat erityisesti sosiaali- ja terveysalan, ICT-alan ja kone- ja tuotantotekniikan alan tarpeita. Tarjonnassa on myös muiden alojen koulutuksia.

Tarjolle on poimittu Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston, Gradian, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Humanistisen ammattikorkeakoulun, Jyvälän kansalaisopiston, Jyväskylän kansalaisopiston, Jyväskylän kesäyliopiston ja Alkio-opiston järjestämiä koulutuksia.

Työnantaja Keski-Suomessa, etsitkö osaavaa henkilöstöä sote-, ICT- tai kone- ja tuotantotekniikan aloille?

Ota yhteyttä, autamme teille sopivien osaajien löytämisessä.

Varaa ohjaustapaaminen tai esitä kysymyksesi OsaajaKS-ohjaajalle

OsaajaKS-ohjaaja vastaa yhteydenottoosi muutaman päivän sisällä. Sinua autetaan tarpeidesi mukaan sekä lähi- ja etätapaamisissa että puhelimitse ja sähköpostitse. Ohjaustapaamiseen voi osallistua myös omavalmentaja, jos niin haluat. Muistathan antaa joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Voit kertoa tarpeistasi viestikentässä, mutta viestin jättäminen ei ole pakollista. Myös omavalmentaja voi täyttää lomakkeen puolestasi – omavalmentajan yhteystiedot voidaan jättää viestikenttään, jolloin asian käsittelyä saadaan jatkettua yhdessä.


OsaajaKS-toimijat-logot-vaaka.png

Unknown Block