Hanke on päättynyt 31.7.2023. Hankkeen verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia ei päivitetä heinäkuun 2023 jälkeen.

OsaajaKS-palveluketju yhdistää työnhakijan, koulutuksen ja työn

Miten pääsen koulutukseen? Mistä saan kätevimmin tietoa koulutusvaihtoehdoista? Auttaako koulutus minua työllistymään? Jos nämä kysymykset ovat mielesi päällä, olet saapunut oikeaan paikkaan! Tältä sivustolta löydät koulutukseen liittyvää tietoa. Tutustu itsenäisesti sivustolla esiteltyihin koulutuksiin. Ota ensimmäinen askel kohti koulutusta!

Palvelemme työllisyyden kuntakokeilun asiakkaita ja omavalmentajia Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Äänekoskella hankkeen ajan 2021-2023. Keskitymme erityisesti uusien osaajien ohjaamiseen kolmelle Keski-Suomessa osaajapulasta kärsivälle alalle: sosiaali- ja terveysalalle, ICT-alalle sekä kone- ja tuotantotekniikan alalle.

Lyhytkoulutuksen kautta töihin?

Tutustu lyhytkoulutuksiin tästä!

Lyhytkoulutus voi olla hyvä vaihtoehto sinulle, jos:

  • Haluat tutustua uuteen alaan tai päästä alkuun alan opinnoissa
  • Haluat hankkia uutta työllistymistä edistävää osaamista
  • Haluat vahvistaa digitaitojasi
  • Haluat laajentaa osaamistasi omalla alallasi tai tarvitset pientä päivitystä ammatilliseen osaamiseen

OsaajaKS-palveluketjussa kootaan yhteen ja tuotetaan lyhytkoulutuksia, jotka vastaavat erityisesti sosiaali- ja terveysalan, ICT-alan ja kone- ja tuotantotekniikan alan tarpeita. Tarjonnassa on myös muiden alojen koulutuksia.

Tarjolle on poimittu Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston, Gradian, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Humanistisen ammattikorkeakoulun, Jyvälän kansalaisopiston, Jyväskylän kansalaisopiston, Jyväskylän kesäyliopiston ja Alkio-opiston järjestämiä koulutuksia.

Työnantaja Keski-Suomessa, etsitkö osaavaa henkilöstöä sote-, ICT- tai kone- ja tuotantotekniikan aloille?

Ota yhteyttä, autamme teille sopivien osaajien löytämisessä.

OsaajaKS-toimijat-logot-vaaka.png