8.5.2023

Kuvatunnelmia Saavutusseminaarista

OsaajaKS-yhteistyön huipentava Saavutusseminaari järjestettiin Ruusupuistossa keskiviikkona 26.4.2023. Seminaarissa julkaistiin Lyhytkoulutusten vaikutukset ja haasteet -selvitys, kuultiin kiinnostavia puheenvuoroja ja otettiin katse kohti tulevaa yhteistyötä. Voit tutustua julkaistuun selvitykseen täältä.


Paikan päällä oli päivänä aikana noin 70 osallistujaa.

Seminaari alkoi yhteisellä aamupalalla.

Osallistujat tutustuivat OsaajaKS-yhteistyössä toteutettuihin materiaaleihin. Materiaalit ovat saatavilla sähköisessä muodossa materiaalipankissa.

Seminaarin avasi projektipäällikkö Maarit Viljakainen.

Ruusupuisto on "pönötysvapaa vyöhyke", todistaa Jyväskylän avoimen yliopiston johtaja Jukka Lerkkanen.

Kitaran säestyksellä myös yleisö yltyi mukaan yhteislauluun.

Tilaisuuden ensimmäisessä paneelissa keskusteltiin tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluista. Lavalla Kaisa Lassila (vas), Maija Salmelin ja Jukka Lerkkanen.

Paneelissa Kaisa ja Maija kertoivat yhteistyön aikaisesta ohjaustyöstä.

Pieni taukojumppa, jonka jälkeen yleisö on valmiina seuraavaan paneeliin.

Toisessa paneelikeskustelussa puhumassa olivat projektitutkija Joonas Haggren (vasemmalla), rehtori Jaana Laitila ja vanhempi asiantuntija Janne Laitinen. Joonas piti puheenvuoron selvityksen tuloksista.

Viimeisessä paneelissa keskityttiin työllistymiseen. Puhumassa Tiina Mäenpää Jyväskylän työllisyyspalveluista. Lisäksi paneelissa olivat Jarkko Pirkkalainen sekä Mohammad Ghadiri.

Seminaariyleisö täytti Ruusupuiston portaat.

Paikalla oli runsaasti työllisyydestä, ohjauksesta ja oppimisesta kiinnostuneita sidosryhmiä.

Tilaisuuden päätti kirjailijana ja puhetaiteilijana tunnettu Jenni Janakka, joka puhui puheenvuorossaan osaamisesta ja sen merkityksestä.

--