24.11.2021

Rekrytointitapahtuma 8.12. klo 12-14: Hoiva-alan työmahdollisuudet Jyväskylän kaupungilla

Milloin

8. joulu 202110.0012.00

Missä

Asemakatu 4, Jyväskylän työllisyyspalvelut, 1.kerros

Yhteyshenkilö

Heidi Nygård, Yrityskoordinaattori, Palvelualat ja hyvinvointi

Puhelinnumero

050 476 7349

Haluaisitko tulla tekemään kanssamme merkityksellistä työtä? Jyväskylän kaupungilla on avoinna hoiva-alan työpaikkoja ja haluaisimme sinusta uuden työkaverimme!

Mitä?

Tule rekrytointitapahtumaan, jossa on paikalla Jyväskylän kaupungin rekrytointipalvelut sekä ikääntyneiden palveluiden, vammaispalveluiden, kaupunginsairaalan ja hoivatiimin edustajat kertomassa avoinna olevista työmahdollisuuksista.

Missä?

Keskiviikkona 8.12. kello 12-14, Asemakatu 4, Jyväskylän työllisyyspalvelut 1.kerros


Tapahtumassa pääset keskustelumaan uramahdollisuuksista ja tuomaan esille osaamisesi ja persoonallisuutesi. Mikäli olet kiinnostunut keikkaluontoisesta työstä tai sijaisuuksista, voit myös ilmoittautua kaupungin sijaisrekisteriin. Nappaa mukaan CV ja tule vaikkapa pikahaastatteluun!

OsaajaKS-hankkeen uraohjaajat ja työllisyyspalveluiden asiantuntijat ovat paikalla koko tapahtuman ajan ja heidän kanssaan voit keskustella kouluttautumiseen, urasuunnitteluun sekä työllistymiseen liittyvistä asioista. Tule vapaamuotoisesti juttelemaan hoiva-alan koulutusmahdollisuuksista, CV:n tekemisestä, opiskelun rahoittamisesta tai mistä tahansa sinulle ajankohtaisesta aiheesta!