16.12.2022

Kohti koulutusta - maahanmuuttaneille suunnattu opintoihin hakeutumisen infotilaisuus 22.2.2023

Tule kuulemaan ja keskustelemaan opintoihin hakemisesta. Tapahtuman järjestää OsaajaKS-palveluketju, Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelut ja Keski-Suomen TE-palvelut.

Haluatko opiskella? Haluatko tutustua erilaisiin opintoihin? Tule tapahtumaan, jossa sinua autetaan heti paikan päällä.


Kohti koulutusta -tapahtumassa oppilaitokset esittelevät, mitä voit opiskella. Lisäksi pääset puhumaan ohjaajan kanssa siitä, mikä on sinulle sopiva koulutus. Sinua autetaan tapahtumassa ilman etukäteen varattua aikaa. Saat vastauksen kaikkiin opiskeluun liittyviin kysymyksiin.


Tapahtuma on suunnattu maahanmuuttaneille työnhakijoille, jotka haluavat opiskella ja tarvitsevat uutta koulutusta. Tapahtuma järjestetään Tietotalon Voutisalissa 22.2.2023 kello 15.00–17.00. Tapahtumapaikan osoite on Kilpisenkatu 1.


Tapahtumassa saat:

  • tietoa opinnoista ja koulutuksista
  • tietoa opiskelun rahoittamisesta
  • ohjausta koulutuksen ohjaajilta
  • tietoa työllistymisestä.

Tapahtuman alussa kuulet puheenvuoroja työllistymisestä, kielitaidon merkityksestä ja koulutukseen pääsemisestä. Kuulet myös Suomessa opiskelevien maahanmuuttaneiden kokemuksia. Puheenvuorojen jälkeen sinulle tarjotaan henkilökohtaista ohjausta, jossa voit myös ilmoittautua koulutukseen.


Tapahtuman järjestävät OsaajaKS-palveluketju, TE-palvelut, Jyväskylän työllisyyspalvelut sekä Maahanmuuttajien osaamiskeskus.


Mitä: Tietoa opiskelusta ja henkilökohtaista ohjausta koulutusasioissa

Kenelle: Maahanmuuttaneille työnhakijoille

Milloin: 22.2.2023 kello 15–17

Missä: Tietotalo (Voutisali), Kilpisenkatu 1, Jyväskylä

Miksi: Saat vastauksen kaikkiin koulutukseen liittyviin kysymyksiin yhdessä tapahtumassa.