10.12.2021

Tietoa kohdealojen lyhytkoulutuksista

Täältä löydät tietoa ICT-alan, sosiaali- ja terveysalan sekä kone- ja tuotantotekniikan lyhytkoulutustarjonnasta Keski-Suomessa. Sivun tiedot täydentyvät ja päivittyvät.

Jyväskylän yliopiston lyhytkoulutukset


Humanistisen ammattikorkeakoulun lyhytkoulutukset


Jyväskylän kesäyliopisto – koulutusnostoja työttömille työnhakijoille

Työelämän englantia (2 op) verkkokurssi 25.1.-15.3.

Ketterän oppimisen valmennus (4 op) verkossa: Tule mukaan maksuttomaan Ketterän oppimisen valmennukseen, jossa sinun on mahdollista oppia laajasti eri työelämä- ja digitaitoja verkko- ja lähivalmennusten sekä itsenäisen työskentelyn avulla.

Johdanto ohjelmoinnin alkeisiin (4 op) verkkokurssi 11.1.-10.4. Sinulle, joka haluat oppia ohjelmointia ja samalla myös testata omaa kiinnostustaan alaan. Koulutus suoritetaan verkossa itsenäisenä opiskeluna. Osallistujat valitaan erillisen hakemusten perusteella. 


JAMK – Täydennyskoulutuksia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille

Haluatko täydentää osaamistasi sosiaali- ja terveysalalla vai onko suunnitelmissasi tutkinnon suorittaminen? Tarjoamme sekä yksittäisiä opintojaksoja, että laajempia kokonaisuuksia aina 60 opintopisteen korkeakouludiplomiin. Suoritetut opinnot hyväksiluetaan osaksi tutkintoa, jos myöhemmin haet ja tulet hyväksytyksi tutkinto-opiskelijaksi.
Lue lisää: Sosiaali- ja terveysala avoimessa - JAMK