28.3.2023

Saavutusseminaari 26.4.2023

Saavutusseminaari on OsaajaKS-palveluketjun päätöstilaisuus, joka järjestetään Ruusupuistossa 26.4.2023

Lämpimästi tervetuloa Jyväskylän yliopiston Ruusupuistoon! OsaajaKS-palveluketjun päätöstilaisuus – Saavutusseminaari – järjestetään Ruusupuistossa keskiviikkona 26.4.2023 klo 08.30 - 12.30.

Saavutusseminaarissa keskustellaan hankkeen aikana esiin nousseista huomioista ja saavutuksista sekä otetaan katse tulevaan. OsaajaKS-toiminnassa tiiviisti mukana olleilta kuullaan kiinnostavia puheenvuoroja muun muassa ohjauksesta, lyhytkoulutuksista ja työllistymisestä.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti työllisyystoimijoille, oppilaitosten henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille ja muille OsaajaKS-työssä mukana olleille sidosryhmille. Tilaisuus alkaa yhteisellä brunssilla 08.30 ja päättyy klo 12.30, jonka jälkeen paikalle voi vielä jäädä lounaalle.

Saavutusseminaarin pääpuhujana Jenni Janakka

Kirjailijana ja puhetaiteilijana tunnettu Jenni Janakka yhdistelee töissään tieteen popularisointia ja arkisia tarinoita huuromorilla höystettynä. Janakka on käsikirjoittanut ja ohjannut tv-ohjelmaa Hyvät ja huonot uutiset. Lisäksi hänet tunnetaan podcasteistaan Himocast ja Mielipäiväkirja, sekä Röyhkeyskoulusta ja sen oleellisesta jatko-osasta Empatiakoulusta.

Röyhkeästi osaava – itsensä vähättely ei pue ketään

Jenni Janakka on kiertänyt Suomea Röyhkeyskoulunsa kanssa ja opettanut ihmisiä tunnistamaan ja sanallistamaan oman osaamisensa. Mitkä asiat vaikuttavat siihen, miten me näemme itsemme ja oman tekemisemme? Kuinka stereotypiat, roolit ja tarinat vaikuttavat meihin jokaiseen?

Saavutussemiraariin Jenni on koostanut energisen kokonaisuuden, jossa yhdistyy hyvä röyhkeys ja hänen henkilökohtainen tarina lukivaikeuksisesta blondista kirjailijaksi. Lapsena saatu lukihäiriöisen leima romutti hänen uskonsa oppimiseen ja tekstin äärellä työskentelyyn. Jokainen meistä on kuitenkin paljon enemmän kuin vain joku yksittäinen luulo itsestä! Nykyään Jenni puhuu siitä, miten hän on oppinut oppimaan.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt

Sivun ylälaidan nostokuva: Heidi Strengell